Roulette 5 euro inzet

Bij online roulette zijn er verschillende tafels waar je uit kan kiezen. Elke tafel heeft zijn eigen limieten. Je bent afhankelijk van het limiet van de tafel welke minimale en maximale inzet je kan tafel. Bij de lage inzet tafels kan je maximaal met een roulette 5 euro inzet spelen. Bij de hoge inzet tafels ligt de minimale limiet vaak op € 25. Je kan dus niet overal met een klein bedrag als vijf euro per ronde spelen. Dit is wel slim om te onthouden als je een tafel uitkiest om aan te spelen.

Oefenen met een klein bedrag

Een bedrag als vijf euro is voor ons een klein bedrag. Het is niet de maximale inzet die je per ronde kan inleggen bij een hoog limiet tafel. Het is wel handig om mee te oefenen. In het begin heb je misschien een strategie die je nog nooit gespeeld hebt. Hierdoor kan je in het begin nog wat foutjes maken en hierdoor geld verliezen. Het nadeel hiervan is dat je ook meteen fors verliest. Als je met een limiet van € 100 speelt verlies je meteen € 100 per ronde. Als je met € 5 speelt is het allemaal minder heftig voor je budget. Wij switchen dan ook regelmatig in de oefenmodus tussen lage en hoge inzetten. We spelen wel altijd meteen met echt geld omdat je dan andere keuzes maakt, dan in de gratis modus. Alleen zo krijg je een realistisch beeld van een strategie.

De maximale winst valt vrij laag uit

Een nadeel voor ons is de maximale winst. Met een one hit wonder kan je 35 keer je inzet winnen. Dit komt neer op € 175. Natuurlijk is dit grappig, maar als je € 1000 inzet kan je € 35.000 winnen. Dit zijn toch wel hele andere bedragen. Je kan in één keer een compleet jaarsalaris winnen. Echt rijk zal je dus niet worden als je met kleine bedragen blijft spelen. Het is belangrijk om dit te onthouden als je met een klein budget speelt.

Je bent beperkt in de keuze uit strategieën

Winnen kan eigenlijk alleen als je het spel strategisch speelt. Als je een gokje waagt ben je beperkt in de keuze uit verschillende strategieën. Er zijn verschillende methodes die je niet kan inzetten op een laag limiet tafel. Een voorbeeld is Martingale. Dit is een winstgevende strategie waarbij je eigenlijk nooit kan verliezen. Je moet hierbij iedere ronde dat je verliest je geld verdubbelen. Er is alleen één probleem als je slechts 5 euro hebt. Je kan niet veel verder met verdubbelen. Dit zijn eigenlijk al redenen om je limiet iets hoger te leggen.

Je budget verdelen over verschillende inzetten

Helaas heeft lang niet iedereen het budget om ronde na ronde met € 100 te spelen. Ondanks dat je winst kan oplopen tot € 3500 in slechts één draai. Je moet er altijd rekening mee houden dat je gaat verliezen. Er zullen altijd rondes zijn waarin het even niet lekker loopt. Er moet dan wel voldoende budget over zijn om deze verliezen op te vangen. Als we een tijdje aan het verliezen zijn schakelen we weleens terug na een lage inzet. We kunnen dan langer doorspelen en proberen het verlies terug te winnen. Dit is dan weer het voordeel van een kleine inzet. Wij gebruiken dit soort bedragen vooral om even terug te schakelen als het even niet lekker loopt.

Eenvoudig geld storten bij kleine bedragen

Je hoeft niet te letten op het limiet van je betaalmethode als je met € 5 speelt. Een klein bedrag als € 100 zou al genoeg zijn om voorlopig een aantal rondes te spelen. Dit is dan weer een voordeel. Gelukkig zijn er ook voor grote spelers verschillende mogelijkheden om geld te storten. Je bent dus niet meer beperkt in de keuze van een betaalmethode.