Roulette 1 euro inzet

Bij de meeste roulette tafels is de minimale inzet per ronde 1 euro. Roulette 1 euro inzet klinkt natuurlijk verleidelijk. Het is een klein bedrag en iedereen kan wel een euro missen. Het enige nadeel is dat je meestal bij deze tafels ook een laag maximaal tarief hebt. Je kan soms niet eens verder spelen dan € 50 per ronde. Het grote nadeel is dat je hierdoor bepaalde tactieken niet kan uitspelen. Denk bijvoorbeeld aan de Martingale strategie. Het is dan fijn om klein te beginnen. Alleen al snel zit je op een bedrag van € 300 terwijl je met € 1 begon. Als je limiet niet verder gaat heb je al snel een probleem. Er zijn daarom een aantal voor- en nadelen te noemen aan spelen met een klein bedrag.

Met 1 euro kan je oefenen met echt geld

De enige reden waarom wij zouden spelen met een klein bedrag is omdat je kan oefenen. Als je het spel nog nooit gespeeld hebt ga je natuurlijk geen € 10.000 inzetten. Stel dat je een fout maakt dan kan dit je heel veel geld kosten. Met een klein bedrag kan je kijken hoe je bepaalde strategieën moet uitspelen in de praktijk. Je maakt zo kennis met de manier van spelen in het casino. Je kan meteen kijken wat werkt en wat niet. Als je een foutje maakt is het niet erg om een klein bedrag te verliezen. Dit is volgens ons één van de weinige voordelen van spelen met een klein bedrag.

Flexibel omgaan met inzetten

Ons advies is altijd om flexibel om te gaan met inzetten. Er zijn rondes dat je misschien € 100 inzet en er zijn rondes dat je wel een keer € 1000 inlegt. Als je met € 1000 speelt kan je € 35.000 winnen. Je kan met deze winst weer even vooruit en aardig wat verliezen opvangen. Deze verliezen boek je weer met inzetten van € 100. Door steeds te schakelen tussen verschillende inzetten kan je het verlies beperken en hou je veel geld over. Als je een klein bedrag inzet is je maximale winst slechts € 35. Dit is natuurlijk leuk, maar je kan er niet super lang je verliezen mee opvangen. Met € 35.000 kan je aardig wat verliezen van € 100 opvangen.

Je wordt nooit echt rijk

Natuurlijk is het leuk om een paar keer € 35 te winnen. Ze zeggen niet voor niets wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Alleen zeg nou zelf. € 35.000 of € 35? Dat zijn toch wel even verschillen. Je zou in één keer een jaarsalaris kunnen winnen met een inzet van slechts € 1000. Dit is wel even iets anders dan een klein bedrag van slechts een euro. Als wij mogen kiezen gaan we natuurlijk altijd voor het grote geld.

Je kan niet alle strategieën spelen met een maximale inzet van een euro

Je bent niet alleen beperkt in de bedragen die je maximaal kan winnen, maar ook in de strategieën die je gebruikt. Bij de meeste strategieën verdubbel je op een bepaalde manier je inleg. Er zijn wel tientallen strategieën te noemen waarbij je soms met tientallen euro’s tegelijk je inleg moet verhogen. Als je maximale inleg dan maar een euro is kom je niet ver. Uit de praktijk is regelmatig gebleken dat je pas echt veel geld wint als je durft in te zetten volgens een strategie. Ga dus ook niet zomaar met veel geld spelen. Gebruik altijd een strategie en je merkt dat je uiteindelijk veel geld over kan houden door het spel goed uit te spelen. Met een strategie kan je ervoor zorgen dat jouw inleg ineens veel geld waard kan zijn. Je kan dan toewerken naar een winst van een jaarsalaris of zelfs nog meer! Dit kan helaas niet met slechts een euro.